Logg hva er analsex

logg hva er analsex

Klikk her for å logge deg på eller registrere deg Det er egentlig ikke så vanskelig å forstå hva det er hvis du vet hva anal er det samme som. Anal er jo rompe, så analsex er å ha sex i rompehullet. Altså, gutten sin tiss inne i. Jeg lurte på om jentene synes det er godt med anal-sex eller om de bare . Lurer på hva slags filmer du ser som som stapper hele armen opp i ræva på jente. Jeg har aldri prøvd analsex, men har tenkt en del på det i det siste, og dette spm er til jenter som faktisk vet hvordan det er å få Logg inn for å følge dette Jeg er her mer interessert i å høre hva det er som gjør det så godt. Hva er analsex?.

Logg hva er analsex - Porsgrunn

Gutten jeg hadde sex med sa at det var greit å gjøre det uten kondom. Det er godkjent av gud å stikke fingre og andre gjenstander inn i endetarmen. Det går helt fint uten glidemiddel. Noen får jo ikke orgasme vaginalt i det hele tattog da er kanskje andre ting bedre?

Videos

HVILKET PREVENSJONSMIDDEL ER EGENTLIG BEST? ikke prøv analsex ute i friluft, i skæven da vil du merke mange stikk på tissen og store ubehagliheter.. som kanskje skabb osv. . Hva er galt med analsex. Klikk her for å logge deg på eller registrere deg Det er egentlig ikke så vanskelig å forstå hva det er hvis du vet hva anal er det samme som. Anal er jo rompe, så analsex er å ha sex i rompehullet. Altså, gutten sin tiss inne i. Tall fra Helse- og omsorgsdepartementet viser at bi- og homoseksuelle har hyppigere analsex enn heterofile, men også en del heterofile par inkluderer. logg hva er analsex

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2